28 ok, hogy mellettünk dönts:

✅ Kérdezési lehetőség: Nem hagylak magadra. Senki kezét sem engedem el azután, hogy megvette a virtuális asszisztensi képzéseimet. Ezért mindamellett, hogy van lehetőséged e-mailben, telefonon vagy a zárt facebook csoportban is kérdezni, nyugodtan írj nekem Messengeren is az üzleti és/vagy a privát profilomra egyaránt, ahol akár hangüzenetek formájában is tudunk beszélgetni! (Privát profilomra írt üzeneteket nem biztos, hogy azonnal látom, ha az engedélykérések közé kerül az üzenet, de amint látom, válaszolok.) 

✅ Online webinár csatlakozási lehetőség: Ennél komolyabb, összetettebb témákat szeretnél kibeszélni? Rendszeresen (1-3 havonta) tartunk egy online webinárt is, ahol felteheted a kérdéseidet. Ez a VIP virtuális asszisztens kérdezz-felelek webinár a csomagajánlat részét képzi, így a "Profi virtuális asszisztens képzés hivatalos tanúsítvánnyal" csomagot választva bármikor csatlakozhatsz a legközelebb meghirdetett webinárra.

✅ Csomagajánlatok kedvező áron: A virtuális asszisztensi képzési csomagok több tanfolyamot is tartalmaznak egészen kezdőtől a profi szintig, hogy elindulás után tartós sikereket érhess el.

✅ Alapos: Minden egyes kurzusunk alapos és átfogó tudást ad át - még a rövid ingyenes anyagok is. Teszteld le díjmentesen magad is!

✅ Sokszínű: Kurzusaink összeállítása során figyelünk arra is, hogy ne csak a lényeget adjuk át neked, hanem a szükségesnél jóval többet is. Így tudunk sokszínű és több területen használható ismereteket adni a kezedbe. Ezért tanulhatsz a kurzusok során kommunikációról, marketingről, pszichológiáról - és rengeteg más kapcsolódó témáról.

✅ Élvezetes: Hiszünk abban, hogy a tanulás nemcsak hasznos, hanem élvezetes is lehet. Sőt, akkor tudsz csak igazán tanulni, ha élvezed a folyamatot! Éppen ezért minden képzésünket úgy állítottuk össze, hogy anyagaink ne csak hasznosak és informatívak legyenek, hanem gyakorlatiasak és személyes tapasztalatokra épülők is, így garantálva az élményalapú tanulást.

✅ Komoly szakmai tudás és tapasztalat: Minden egyes oktatónk a szakterületének kiemelkedő alakja, elméleti tudása mellett több éves szakmai tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik.

✅ Hiteles: Szakmai kérdésekről csak szakemberek beszélnek. Nálunk mindenki csak arról tanít, amihez valóban is ért. És diákjainkat is erre buzdítjuk!

✅ Tesztelhető: Szeretnénk, ha biztos lehetnél választásodban, ezért weboldalunkon ingyenesen megtekinthető kurzusokkal is készültünk. Így tanfolyamaink jelentős részét tesztelheted a hozzájuk kapcsolódó ingyenes kurzusok segítségével, de akár a 900 Ft értékű egynapos próbacsomag során is. Így nem ér majd kellemetlen meglepetés!

✅ Garancia: Ennek ellenére is elégedetlen vagy? Ne aggódj, 10 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a kurzusainkra.

✅ Megfizethető: Automatizált rendszereinknek köszönhetően kedvező áron kínáljuk képzéseinket, sokak számára megkönnyítve ezzel a minőségi tudás megszerzését. Így tudásomat elérhető áron osztom meg veled 24 900 Ft-ért, 44 900 Ft-ért vagy 74 900 Ft-ért, amiért cserébe sok-sok órányi videós oktatóanyagot, szerződésmintát, dokumentumsablonokat és további hasznos információkat kaphatsz. Nekünk nem kell időt és energiát fordítanunk a felhasználók fizetésének menedzselésére, számlázásra és más adminisztratív feladatokra - hiszen ezek mind automatizált rendszerben működnek. Mi csak veletek és az új oktatóanyagok fejlesztésével foglalkozunk.

✅ Részletfizetési lehetőség: Ha most nem tudod rögtön megvenni a Profi vagy a virtuális marketing asszisztens oktatóanyagot, van lehetőséged részletfizetésre is. Első lépésként vedd meg a 24 900 FT értékű alapképzést, amiért cserébe 10+ órányi oktatóanyagot és több letölthető dokumentumot is kapsz! Utána bármikor lehetőséged van a profi képzést választani a két képzés ára közötti különbözet kifizetésével. Ráadásul mindez teljesen automatizált rendszerben történik: Ha megvetted az alapképzést, nincs más dolgod, mint bejelentkezni, és a Profi képzés oldalán a személyre szóló ajánlatot választani! Ugyanígy járhatsz el a még magasabb szintű virtuális marketing asszisztens csomag kapcsán.

✅ Automatizált: Képzési oldalunk modern felépítése megkönnyíti a folyamatokat. Átutalásos fizetés kivételével minden más fizetési mód esetén azonnal hozzáférsz a kifizetett tananyaghoz. Nincs rizikó, nem kell várni a manuálisan hozzáadott, elküldött kurzusokra. Azonnal kezdheted a tanulást!

✅ Felhasználóbarát: Oldalunk felhasználóbarát, így megkönnyíti a tanulást. Például a rendszer minden bejelentkezés után automatikusan felajánlja, hogy ott folytasd a tanulást, ahol abbahagytad. De ezeken túl is számos hasznos kényelmi funkcióval segítjük a tanulásod, állíthatod a videók sebességét, képméretét, jelezzük, hogy egyes videókat meddig és melyik szakaszon nézted stb.

✅ Személyre szabott, online tanulás: Modern weboldalunk lehetővé teszi, hogy saját időbeosztásod szerint online haladhass a tanulmányaidban, így a tanulás könnyedén beilleszthető a napi rutinodba.

✅ Kötetlen: Bárhányszor, bármikor és bárhonnan újra megnézhető oktatóvideók. Tanulmányaidat bárhol, bármikor végezheted, félbehagyhatod és folytathatod egyaránt. Az oktatóvideóink (a teszt csomag kivételével) korlátlanul hozzáférhetők.

✅ Kényelmes: Nálunk nincs személyes jelenlét, utazási idő. Bárhol is élsz, könnyedén és utazási költségek nélkül tanulhatsz.

✅ Átlátható: Nincsenek rejtett költségek, egyéb díjak. Ha egy kurzus mellett döntesz és megveszed azt, azonnali hozzáférést kapsz az adott képzéshez - mindenféle felár vagy plusz költség nélkül.

✅ Folyamatos fejlődés és innováció: A témákat és a tananyagot folyamatosan frissítjük és aktualizáljuk. Továbbá, amint felmerül bennünk egy újabb fejezet, oktatóvideó ötlete, azt elkészítjük és feltöltjük az oldalra, miközben a letölthető dokumentumok sora is folyamatosan bővül. Folyamatosan bővítjük a képzési kínálatunkat, hogy mindig naprakész és releváns tudást nyújthassunk.

✅ Megfizethető: Automatizált rendszereinknek köszönhetően kedvező áron kínáljuk képzéseinket, sokak számára megkönnyítve ezzel a minőségi tudás megszerzését. Nekünk nem kell időt és energiát fordítanunk a felhasználók fizetésének menedzselésére, számlázásra és más adminisztratív feladatokra - hiszen ezek mind automatizált rendszerben működnek. Mi csak veletek és az új oktatóanyagok fejlesztésével foglalkozunk.

✅ Részletekben fizethető: Nagyobb értékű kurzusaink esetében lehetőséget biztosítunk részletfizetésre, hogy mindenki számára elérhetővé váljon az általunk kínált tudás.

✅ Kiegészítő kurzusok: Állandóan bővülő kiegészítő kurzusaink segítségével tovább fejlesztheted tudásodat, hogy még sikeresebb lehess a vállalkozásodban és magánéletedben egyaránt.

✅ Gyorsabb a tanulás: Fő profilunk a videós oktatás, ugyanis kutatások szerint a videós és vizuális formában közölt adatokat akár 60 000-szer gyorsabban értelmezzük, mint a szöveges információkat.

✅ Letölthető dokumentumok és e-könyvek: Ugyan fő profilunk a videós oktatás, ennek ellenére a legtöbb tanfolyamunk tartalmaz különböző letölthető anyagokat, infógrafikákat és/vagy e-könyveket egyaránt, így szinesítve az oktatási folyamatot.

✅ Marketing szemléletű: Vállalkozásindítás marketingismeret nélkül? Ugye, hogy nehéz elképzelni! Ne aggódj, marketing szakemberként ehhez a területhez is adok eszközöket és segítséget nyújtok a képzés során.

✅ Hivatalos tanúsítvány: Ugyan a virtuális asszisztensi szakmához, illetve egy virtuális asszisztensi vállalkozás indításához nem szükséges semmilyen papír. Ennek ellenére a tapasztalataim alapján önbizalmat ad a hallgatóknak, hogy sikeresen elvégeztek egy ilyen kurzust és papírjuk is van róla, illetve az ügyfeleknek is sokszor szimpatikusabb. Ezért a Profi virtuális asszisztensi képzésről, illetve a virtuális marketing asszisztensi tanfolyamról is hivatalos tanúsítványt adunk a hallgatóinknak a sikeres vizsga után.

✅ Nem csak virtuális asszisztenseknek: Ugyan több tucat sikeres virtuális asszisztens végezte el a kurzusomat, akik a mai napig ezen a területen dolgoznak és érnek el kiemelkedő sikereket, akadnak olyanok is, akik a képzés segítségével "feltuningolt" önéletrajzukkal más irodai pozíciókban helyezkedtek el.

✅ Fenntarthatóság: Nálunk alapvető, hogy ügyelünk a környezetünkre, így igyekszünk minden lehetséges módon tudatos vállalkozást építeni. Kerüljük a virtuális hulladék gyártását, felesleges adatok, videók tárolását (ezek rengeteg energiát pazarolnak), és nem nyomtatunk semmit feleslegesen. Alapítónk a használt és felújított számítástechnikai eszközöket részesíti előnyben. Természetesen ez nem megy a minőség rovására, minőségi anyagokat adunk ki a kezünk.