Virtuális asszisztens képzések

A virtuális asszisztens képzés négy részből áll:

Az teljes oktatóanyag egy felhasználóbarát és modern felületen elérhető videósképzés, ami bárhányszor és bármikor újra megnézhető oktatóvideókból áll, így szabad időbeosztás alapján igény szerinti tanulást tesz lehetővé.

Ha úgy érzed, szeretnél elindulni ezen az úton, de még nem vagy biztos abban, milyen módon teheted ezt meg: ezeket a képzéseket neked találtam ki. Az oktatóvideókban bemutatom neked a virtuális asszisztensi pálya alapjait, illetve eszközöket adok a kezedbe ahhoz, hogy elindulás után is folyamatosan fejlődhess, és valódi, tartós sikereket érhess el.

További kérdésed van a képzés kapcsán? Tedd fel a kérdésed a Virtuális asszisztensek Facebook csoportomban, vagy írj egy e-mailt: info@virtualis-asszisztensed.hu címre!


A tanfolyam csomagok felépítése:

Ingyenes oktatóanyag

Ez a másfél órás ingyenes virtuális asszisztens képzés segít felmérni, hogy neked is valóban ideális lenne-e a virtuális asszisztensi karrier indítása, alkalmas lennél-e erre a pályára, és megkapod  az elinduláshoz szükséges alapokat.

Az ingyenes oktatóanyag része egy díjmentesen letölthető e-könyv, amiben már ügyfélszerzési tippeket és trükköket is megosztok veled.

Alap tanfolyam

Ez a 10+ órás virtuális asszisztens alapképzés segít a gyors és könnyed elindulásban, hogy lendületesebben és sikeresebben startolj a konkurenciához képest! Továbbá segít elsajátítani a virtuális asszisztensi pálya alapjait.

Legyen egy biztos bázis, amire építhetsz! Legyen egy olyan tudásod, ami segít a vállalkozásodnak egy biztos alapot lefektetni.

Hivatalos profi képzés

A hivatalos tanúsítványt adó virtuális asszisztens képzés ideális lehet neked, ha a gyors és sikeres elindulás mellett a tartós eredmények elérése, és egy hosszú távon is virágzó vállalkozás felépítése a célod.  

Ebben segít neked 28+ órányi videós anyag, több letölthető e-könyv és dokumentumsablon, miközben a hasznos infók mellett szemléletes videókkal, narrálva bemutatom a virtuális asszisztensként általunk legsűrűbben használt fontosabb szoftvereket és alkalmazásokat is.

Marketing asszisztens

Tanulj meg mindent, amit a Profi képzés során elsajátíthatsz, plusz a marketing alapjait, illetve az ügyfélszerzés komolyabb fortélyait, hogy tudásodat virtuális marketing asszisztensként kamatoztathasd, hogy magasabb díjon dolgozz a jövőben!

50+ órányi videós anyag, 20+ letölthető fájl, közte e-könyvek, infógrafikák és 100 oldalas marketing tankönyv, külön átfogó munkafüzet, 379 marketinges szakkifejezés gyűjteménye stb. 


28 ok, hogy minket válassz:


✅ Kérdezési lehetőség: 
Nem hagylak magadra. Senki kezét sem engedem el azután, hogy megvette a virtuális asszisztensi képzéseimet. Ezért mindamellett, hogy van lehetőséged e-mailben, telefonon vagy a zárt facebook csoportban is kérdezni, nyugodtan írj nekem Messengeren is az üzleti és/vagy a privát profilomra egyaránt, ahol akár hangüzenetek formájában is tudunk beszélgetni! (Privát profilomra írt üzeneteket nem biztos, hogy azonnal látom, ha az engedélykérések közé kerül az üzenet, de amint látom, válaszolok.) 

✅ Online webinár csatlakozási lehetőség: Ennél komolyabb, összetettebb témákat szeretnél kibeszélni? Rendszeresen (1-3 havonta) tartunk egy online webinárt is, ahol felteheted a kérdéseidet. Ez a VIP virtuális asszisztens kérdezz-felelek webinár a Profi VA csomagajánlat, illetve a Virtuális marketing asszisztens csomagok részét képzi. Ezeket a  csomagot választva bármikor csatlakozhatsz bármelyik (akár több) meghirdetett webinárra.

✅ Tesztelhető: Szeretnénk, ha biztos lehetnél választásodban, ezért weboldalunkon ingyenesen megtekinthető kurzusokkal is készültünk. Így tanfolyamaink jelentős részét tesztelheted a hozzájuk kapcsolódó ingyenes kurzusok segítségével, de akár a 900 Ft értékű egynapos próbacsomag során is. Így nem ér majd kellemetlen meglepetés!

✅ Garancia: Ennek ellenére is elégedetlen vagy? Ne aggódj, 10 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a kurzusainkra.

✅ Alapos: Minden egyes kurzusunk alapos és átfogó tudást ad át - még a rövid ingyenes anyagok is. Teszteld le díjmentesen magad is!

✅ Sokszínű: Kurzusaink összeállítása során figyelünk arra is, hogy ne csak a lényeget adjuk át neked, hanem a szükségesnél jóval többet is. Így tudunk sokszínű és több területen használható ismereteket adni a kezedbe. Ezért tanulhatsz a kurzusok során kommunikációról, marketingről, pszichológiáról - és rengeteg más kapcsolódó témáról.

✅ Élvezetes: Hiszünk abban, hogy a tanulás nemcsak hasznos, hanem élvezetes is lehet. Sőt, akkor tudsz csak igazán tanulni, ha élvezed a folyamatot! Éppen ezért minden képzésünket úgy állítottuk össze, hogy anyagaink ne csak hasznosak és informatívak legyenek, hanem gyakorlatiasak és személyes tapasztalatokra épülők is, így garantálva az élményalapú tanulást.

✅ Komoly szakmai tudás és tapasztalat: Minden egyes oktatónk a szakterületének kiemelkedő alakja, elméleti tudása mellett több éves szakmai tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik.

✅ Hiteles: Szakmai kérdésekről csak szakemberek beszélnek. Nálunk mindenki csak arról tanít, amihez valóban is ért. És diákjainkat is erre buzdítjuk!

✅ Csomagajánlatok kedvező áron: A virtuális asszisztensi képzési csomagok több tanfolyamot is tartalmaznak egészen kezdőtől a profi szintig, hogy elindulás után tartós sikereket érhess el. 

✅ Megfizethető: Automatizált rendszereinknek köszönhetően kedvező áron kínáljuk képzéseinket, sokak számára megkönnyítve ezzel a minőségi tudás megszerzését. Így tudásomat elérhető áron osztom meg veled 24 900 Ft-ért, 44 900 Ft-ért vagy 74 900 Ft-ért, amiért cserébe sok-sok órányi videós oktatóanyagot, szerződésmintát, dokumentumsablonokat és további hasznos információkat kaphatsz. Nekünk nem kell időt és energiát fordítanunk a felhasználók fizetésének menedzselésére, számlázásra és más adminisztratív feladatokra - hiszen ezek mind automatizált rendszerben működnek. Mi csak veletek és az új oktatóanyagok fejlesztésével foglalkozunk.

✅ Részletfizetési lehetőség: Ha most nem tudod rögtön megvenni a Profi vagy a virtuális marketing asszisztens oktatóanyagot, van lehetőséged részletfizetésre is. Első lépésként vedd meg a 24 900 FT értékű alapképzést, amiért cserébe 10+ órányi oktatóanyagot és több letölthető dokumentumot is kapsz! Utána bármikor lehetőséged van a profi képzést választani a két képzés ára közötti különbözet kifizetésével. Ráadásul mindez teljesen automatizált rendszerben történik: Ha megvetted az alapképzést, nincs más dolgod, mint bejelentkezni, és a Profi képzés oldalán a személyre szóló ajánlatot választani! Ugyanígy járhatsz el a még magasabb szintű virtuális marketing asszisztens csomag kapcsán.

✅ Automatizált: Képzési oldalunk modern felépítése megkönnyíti a folyamatokat. Átutalásos fizetés kivételével minden más fizetési mód esetén azonnal hozzáférsz a kifizetett tananyaghoz. Nincs rizikó, nem kell várni a manuálisan hozzáadott, elküldött kurzusokra. Azonnal kezdheted a tanulást!

✅ Felhasználóbarát: Oldalunk felhasználóbarát, így megkönnyíti a tanulást. Például a rendszer minden bejelentkezés után automatikusan felajánlja, hogy ott folytasd a tanulást, ahol abbahagytad. De ezeken túl is számos hasznos kényelmi funkcióval segítjük a tanulásod, állíthatod a videók sebességét, képméretét, jelezzük, hogy egyes videókat meddig és melyik szakaszon nézted stb.

✅ Személyre szabott, online tanulás: Modern weboldalunk lehetővé teszi, hogy saját időbeosztásod szerint online haladhass a tanulmányaidban, így a tanulás könnyedén beilleszthető a napi rutinodba.

✅ Kötetlen: Bárhányszor, bármikor és bárhonnan újra megnézhető oktatóvideók. Tanulmányaidat bárhol, bármikor végezheted, félbehagyhatod és folytathatod egyaránt. Az oktatóvideóink (a teszt csomag kivételével) korlátlanul hozzáférhetők.

✅ Kényelmes: Nálunk nincs személyes jelenlét, utazási idő. Bárhol is élsz, könnyedén és utazási költségek nélkül tanulhatsz.

✅ Átlátható: Nincsenek rejtett költségek, egyéb díjak. Ha egy kurzus mellett döntesz és megveszed azt, azonnali hozzáférést kapsz az adott képzéshez - mindenféle felár vagy plusz költség nélkül.

✅ Folyamatos fejlődés és innováció: A témákat és a tananyagot folyamatosan frissítjük és aktualizáljuk. Továbbá, amint felmerül bennünk egy újabb fejezet, oktatóvideó ötlete, azt elkészítjük és feltöltjük az oldalra, miközben a letölthető dokumentumok sora is folyamatosan bővül. Folyamatosan bővítjük a képzési kínálatunkat, hogy mindig naprakész és releváns tudást nyújthassunk.

✅ Megfizethető: Automatizált rendszereinknek köszönhetően kedvező áron kínáljuk képzéseinket, sokak számára megkönnyítve ezzel a minőségi tudás megszerzését. Nekünk nem kell időt és energiát fordítanunk a felhasználók fizetésének menedzselésére, számlázásra és más adminisztratív feladatokra - hiszen ezek mind automatizált rendszerben működnek. Mi csak veletek és az új oktatóanyagok fejlesztésével foglalkozunk.

✅ Részletekben fizethető: Nagyobb értékű kurzusaink esetében lehetőséget biztosítunk részletfizetésre, hogy mindenki számára elérhetővé váljon az általunk kínált tudás.

✅ Kiegészítő kurzusok: Állandóan bővülő kiegészítő kurzusaink segítségével tovább fejlesztheted tudásodat, hogy még sikeresebb lehess a vállalkozásodban és magánéletedben egyaránt.

✅ Gyorsabb a tanulás: Fő profilunk a videós oktatás, ugyanis kutatások szerint a videós és vizuális formában közölt adatokat akár 60 000-szer gyorsabban értelmezzük, mint a szöveges információkat.

✅ Letölthető dokumentumok és e-könyvek: Ugyan fő profilunk a videós oktatás, ennek ellenére a legtöbb tanfolyamunk tartalmaz különböző letölthető anyagokat, infógrafikákat és/vagy e-könyveket egyaránt, így szinesítve az oktatási folyamatot.

✅ Marketing szemléletű: Vállalkozásindítás marketingismeret nélkül? Ugye, hogy nehéz elképzelni! Ne aggódj, marketing szakemberként ehhez a területhez is adok eszközöket és segítséget nyújtok a képzés során.

✅ Hivatalos tanúsítvány: Ugyan a virtuális asszisztensi szakmához, illetve egy virtuális asszisztensi vállalkozás indításához nem szükséges semmilyen papír. Ennek ellenére a tapasztalataim alapján önbizalmat ad a hallgatóknak, hogy sikeresen elvégeztek egy ilyen kurzust és papírjuk is van róla, illetve az ügyfeleknek is sokszor szimpatikusabb. Ezért a Profi virtuális asszisztensi képzésről, illetve a virtuális marketing asszisztensi tanfolyamról is hivatalos tanúsítványt adunk a hallgatóinknak a sikeres vizsga után.

✅ Nem csak virtuális asszisztenseknek: Ugyan több tucat sikeres virtuális asszisztens végezte el a kurzusomat, akik a mai napig ezen a területen dolgoznak és érnek el kiemelkedő sikereket, akadnak olyanok is, akik a képzés segítségével "feltuningolt" önéletrajzukkal más irodai pozíciókban helyezkedtek el.

✅ Fenntarthatóság: Nálunk alapvető, hogy ügyelünk a környezetünkre, így igyekszünk minden lehetséges módon tudatos vállalkozást építeni. Kerüljük a virtuális hulladék gyártását, felesleges adatok, videók tárolását (ezek rengeteg energiát pazarolnak), és nem nyomtatunk semmit feleslegesen. Alapítónk a használt és felújított számítástechnikai eszközöket részesíti előnyben. Természetesen ez nem megy a minőség rovására, minőségi anyagokat adunk ki a kezünk.

Miért hoztam létre a képzést és a Facebook csoportot?


Beszéljünk őszintén a képzés és a Facebook csoport létrehozásának egyértelmű és kevésbé egyértelmű okairól, és arról is, hogy miért adok át ennyi tudást ingyen a csoportban és az ingyenes oktatóvideóban.

1. Segíteni szeretnék a most induló kollégáknak:

Emlékszem, hogy amikor eldöntöttem, hogy virtuális asszisztens leszek, az egész annyira bonyolultnak, misztikusnak és elérhetetlennek tűnt. Amint belevágtam, rájöttem, hogy nem az, de emlékszem még a kezdeti félelmekre, és szeretnék segíteni minél több jövendőbeli kollégának ezt az érzést legyőzni.

2. Mert így szembe tudok szállni az egyik legnagyobb szakmai kihívásunkkal:

A virtuális asszisztensek szakmai közössége két nagyon komoly problémával néz szembe: sok vállalkozó és potenciális ügyfél nem tud még a létezésünkről, illetve nagyon sok képzetlen, szakmai kompetenciáit és határait nem ismerő virtuális asszisztens található a köreinkben, akik olyan szolgáltatásokat is kínálnak, amikben nincs elegendő tapasztalatuk. Bízom abban, hogy az általam megosztott cikkek, posztok és videók segítenek, hogy javítsuk a szakmai közösségünk színvonalát. Továbbá kimerítő és alapos képzésem, illetve annak tematikája is segíti a szakma színvonalának javulását.

3. Nem találtam olyan mentort, akivel 100%-ig azonosulni tudnék:

Én magam ugyan egyetlen képzést sem néztem meg, olvastam el sem indulás előtt, sem pedig később, viszont szinte mindegyik virtuális asszisztensi csoportnak és közösségnek a tagja voltam (és soknak vagyok is a mai napig), de egyik mentornál, oktatónál sem éreztem azt, hogy teljes mértékben azt tudnám és szeretném képviselni, amit ő. Nem egyszer voltam szemtanúja, hogy ismert mentor bíztatta a kezdő virtuális asszisztenst olyan szakmai feladat elvállalására és folytatására, amiben az új vállalkozástámogató kolléga bevallottan semmilyen tanulmányi háttérrel vagy munkatapasztalattal nem rendelkezett. Én mélyen elzárkózom az ilyen jellegű hozzáállástól egyéni és szakmai szinten is. Szeretnék egy szakmailag megbízható, meglévő szakmai tapasztalatokra és erősségekre építő, kontár munkáktól elzárkózó aktív közösséget építeni. 

Nagyon fontosnak tartom kiemelni, hogy én mindig a szakemberrel készülő megoldások híve vagyok. Ahogy nem támogatom a néha a saját privát hírfolyamára posztolgató (eredményt felmutatni nemtudó) Mariskákból lett közösségi média kezelést vállaló "szakembereket", úgy a garázskönyvelés sem a terepem vagy a házijogászkodás sem. Ezért a tanfolyamaim és képzéseim, illetve a csoportom is erre épül - és a nálam tanuló virtuális asszisztenseket is erre bíztatom.

4. Mit tud a fizetős képzés, amit az ingyenes anyagok nem? 

Valóban nagyon sok tudást adok át ingyen én is - és már virtuális asszisztensek, közösségek is. Azonban ha valaki nem szeretne heteket, hónapokat várni minden egyes kis információs morzsa végigolvasására, ha valaki nem szeretne a csoportkeresőből tanulni, annak van elérhető fizetős képzés. Aki viszont kiegészítésnek használja a csoportban hallottakat, építheti általuk a szakmai közösségünket. Sajnos a tanfolyam első ingyenes szakasza után a második, a harmadik és a negyedik részt nem állt módomban ingyen elkészíteni: ugyanis a közel százhetven oldalas vázlatnak a megírása is már több hétbe telt, a videók felvételéről és a vágási munkákról már nem is beszélek. Ha kiszámoljátok, hogy az átlagos 4500-5000 forintos órabérem mellett mennyire kedvezményes a tanfolyam ára, mindjárt megéri rá beruházni. Ráadásul rengeteg hasznos információt átadok abban az anyagban, amire itt a weboldalon vagy a Facebook csoportban a keretek és a forma miatt nincs és nem is lesz lehetőségem.