Virtuális asszisztens képzés

A virtuális asszisztens képzés három részből áll:

Az teljes oktatóanyag egy modern, 22 és fél órás virtuális asszisztens képzés, ami bárhányszor újra megnézhető oktatóvideókból áll, így szabad időbeosztás alapján igény szerinti tanulást tesz lehetővé.

Ha úgy érzed, szeretnél elindulni ezen az úton, de még nem vagy biztos abban, milyen módon teheted ezt meg: ezt a képzést neked találtam ki. Az oktatóvideókban bemutatom neked a virtuális asszisztensi pálya alapjait, illetve eszközöket adok akezedbe ahhoz, hogy elindulás után is folyamatosan fejlődhess, és valódi, tartós sikereket érhess el.

Mit kapsz a pénzedért?

 • 22 órányi oktatóanyagot: Ez egy több, mint 22 órányi videós oktatóanyagokból álló komlpex virtuális asszisztensi képzés, ami egy modern, könnyen kezelhető és felhasználóbarát felületen érhető el.
 • Részletes e-könyvet: A képzés része egy e-könyv, ami a virtuális asszisztensi karrier elindítását mutatja be alaposan.
 • Ingyenes mintadokumentumokat: Az összetett képzés részeként tiéd lehet az ügyvéddel egyeztetett szerződésmintám és teljesítésigazolás-mintám is.
 • További hasznos infók: További hasznos dokumentumokat, e-mail sablonokat és mintaszövegeket is kapsz tőlem a képzés megvásárlásakor.

További kérdésed van a képzés kapcsán? Tedd fel a kérdésed a Virtuális asszisztensek Facebook csoportomban, vagy írj egy e-mailt: info@virtualis-asszisztensed.hu címre!

Miért válaszd az én képzésemet?

 • Alapos 22 és fél órás videós virtuális asszisztens képzés
 • Szabad időbeosztás alapján és igény szerint tanulhatsz
 • Bárhányszor újra megnézheted az oktatóvideókat
 • Hiteles: virtuális asszisztensi tapasztalataimnak hála elsőkézből tanulhatsz egy korábban már befutott virtuális asszisztenstől
 • Szakemberként a marketinghez is segítséget nyújt
 • Sikeres tesztkitöltés után hivatalos tanúsítványt kaphatsz
 • Tudásomat elérhető áron osztom meg veled: 34 900 Ft-ért

A tanfolyam felépítése:

Ingyenes oktatóanyag

Ez a másfél órás ingyenes virtuális asszisztens képzés segít felmérni, hogy neked is valóban ideális lenne-e a virtuális asszisztensi karrier indítása, alkalmas lennél-e erre a pályára, és megkapod  az elinduláshoz szükséges alapokat.

Az ingyenes oktatóanyag része egy díjmentesen letölthető e-könyv, amiben már ügyfélszerzési tippeket és trükköket is megosztok veled.

Alap tanfolyam

Ez az összesen közel 9 órás virtuális asszisztens alapképzés segít a gyors és könnyed elindulásban, hogy lendületesebben és sikeresebben startolj a konkurenciához képest! Továbbá segít elsajátítani a virtuális asszisztensi pálya alapjait.

Legyen egy biztos bázis, amire építhetsz! Legyen egy olyan tudásod, ami segít a vállalkozásodnak egy biztos alapot lefektetni.

Profi képzés 

A hivatalos tanúsítványt adó virtuális asszisztens képzés ideális lehet neked, ha a gyors és sikeres elindulás mellett a tartós eredmények elérése, és egy hosszú távon is virágzó vállalkozás felépítése a célod.  Hasznos és különleges infók mellett szemléletes videókkal, narrálva bemutatom a virtuális asszisztensként általunk legsűrűbben használt fontosabb szoftvereket és alkalmazásokat.


Miért hoztam létre a képzést és a Facebook csoportot?


Beszéljünk őszintén a képzés és a Facebook csoport létrehozásának egyértelmű és kevésbé egyértelmű okairól, és arról is, hogy miért adok át ennyi tudást ingyen a csoportban és az ingyenes oktatóvideóban.

1. Segíteni szeretnék a most induló kollégáknak:

Emlékszem, hogy amikor eldöntöttem, hogy virtuális asszisztens leszek, az egész annyira bonyolultnak, misztikusnak és elérhetetlennek tűnt. Amint belevágtam, rájöttem, hogy nem az, de emlékszem még a kezdeti félelmekre, és szeretnék segíteni minél több jövendőbeli kollégának ezt az érzést legyőzni.

2. Mert így szembe tudok szállni az egyik legnagyobb szakmai kihívásunkkal:

A virtuális asszisztensek szakmai közössége két nagyon komoly problémával néz szembe: sok vállalkozó és potenciális ügyfél nem tud még a létezésünkről, illetve nagyon sok képzetlen, szakmai kompetenciáit és határait nem ismerő virtuális asszisztens található a köreinkben, akik olyan szolgáltatásokat is kínálnak, amikben nincs elegendő tapasztalatuk. Bízom abban, hogy az általam megosztott cikkek, posztok és videók segítenek, hogy javítsuk a szakmai közösségünk színvonalát. Továbbá kimerítő és alapos képzésem, illetve annak tematikája is segíti a szakma színvonalának javulását.

3. Nem találtam olyan mentort, akivel 100%-ig azonosulni tudnék:

Én magam ugyan egyetlen képzést sem néztem meg, olvastam el sem indulás előtt, sem pedig később, viszont szinte mindegyik virtuális asszisztensi csoportnak és közösségnek a tagja voltam (és soknak vagyok is a mai napig), de egyik mentornál, oktatónál sem éreztem azt, hogy teljes mértékben azt tudnám és szeretném képviselni, amit ő. Nem egyszer voltam szemtanúja, hogy ismert mentor bíztatta a kezdő virtuális asszisztenst olyan szakmai feladat elvállalására és folytatására, amiben az új vállalkozástámogató kolléga bevallottan semmilyen tanulmányi háttérrel vagy munkatapasztalattal nem rendelkezett. Én mélyen elzárkózom az ilyen jellegű hozzáállástól egyéni és szakmai szinten is. Szeretnék egy szakmailag megbízható, meglévő szakmai tapasztalatokra és erősségekre építő, kontár munkáktól elzárkózó aktív közösséget építeni. 

Nagyon fontosnak tartom kiemelni, hogy én mindig a szakemberrel készülő megoldások híve vagyok. Ahogy nem támogatom a néha a saját privát hírfolyamára posztolgató (eredményt felmutatni nemtudó) Mariskákból lett közösségi média kezelést vállaló "szakembereket", úgy a garázskönyvelés sem a terepem vagy a házijogászkodás sem, ezért a tanfolyamaim és képzéseim, illetve a csoportom is erre épül - és a nálam tanuló virtuális asszisztenseket is erre bíztatom.

4. Ha valaki azonnal és sok infót szeretne, úgyis a fizetős képzést választja:

Valóba nagyon sok tudást adok át ingyen. Azonban ha valaki nem szeretne heteket, hónapokat várni minden egyes kis információs morzsa végigolvasására, ha valaki nem szeretne a csoportkeresőből tanulni, annak úgyis elérhető a fizetős képzés. Aki viszont kiegészítésnek használja a csoportban hallottakat, építheti általuk a szakmai közösségünket. Sajnos a tanfolyam első ingyenes szakasza után a második és a harmadik részt nem állt módomban ingyen elkészíteni: ugyanis a közel hetven oldalas vázlatnak a megírása is már több hétbe telt, a videók felvételéről és a vágási munkákról már nem is beszélek. Ha kiszámoljátok, hogy az átlagos 4500-5000 forintos órabérem mellett mennyire kedvezményes a tanfolyam ára, mindjárt megéri rá beruházni. Ráadásul rengeteg hasznos információt átadok abban az anyagban, amire itt a weboldalon vagy a Facebook csoportban a keretek és a forma miatt nincs és nem is lesz lehetőségem.