Szolgáltatások és képzések

Miben segíthetek?

Virtuális asszisztens képzés

Átfogó háromrészes videósorozat, ami alapján szinte bárki képes lesz a virtuális asszisztensi pályán sikereket elérni. További részletek a Képzés menüpontban.

Személyre szóló tanácsadás

Tanácstalan vagy, hogyan indulhatnál el virtuális asszisztensként? Előre egyeztetett időpontban egy virtuális tanácsadás keretein belül segítek neked!

Mentorprogram

Szeretnél valakit, aki az elején végig fogja a kezed és megtanít arra, hogyan lehetsz te is sikeres online vállalkozástámogató? Jelentkezz a mentorprogramba!

Egyéb tanácsadások

Marketing tanácsokra lenne szükséged? Brandépítésben kell segítség? Egy programot szeretnél megtanulni kezelni? Keress meg és egyeztessünk!


A képzés:

A virtuális asszisztens képzés három részből áll: 

Az teljes oktatóanyag egy modern, 22 és fél órás virtuális asszisztens képzés, ami bárhányszor újra megnézhető oktatóvideókból áll, így szabad időbeosztás alapján igény szerinti tanulást tesz lehetővé.

A teljes képzés ára: 34 900 Ft


Személyre szóló tanácsadás:

Ha még bizonytalan vagy az elindulásoddal kapcsolatosan, nem tudod, milyen szolgáltatásokat kínálhatnál a te személyes szakmai tapasztalataiddal vagy egyszerűen csak iránymutatásra, esetleg egy kis motivációra vágysz, vedd fel velem a kapcsolatot!

Előzetes egyeztetés alapján előre felkészülök, hogy átfontolt, alapos és szakmai szemszögből is helytálló segítséget nyújthassak, továbbá hasznos tippeket és trükköket osztok meg veled és minél hatékonyabban segíthessek a tanácsadás 60 perces időtartalma alatt.

A konzultáció ára: 25 000 Ft / óra


Virtuális asszisztensi mentorprogram:

Szeretnél valakit, aki az elején végig fogja a kezed és megtanít arra, hogyan lehetsz te is sikeres online vállalkozástámogató? Ez alatt a 12 alkalmas mentorálás alatt hetente egyszer egy órát virtuálisan beszélgetünk: átbeszéljük a felmerülő problémáidat, iránymutatást adok és megmutatom, hogy mi legyen a következő lépésed, továbbá a beszélgetések keretén kívül is bátran kereshetsz további kérdésekkel.

A mentorprogram ára: 365 000 Ft / 12 alkalom & igény szerinti napi kapcsolattartás telefonon


Igényre szabott tanácsadás:

Ha bármilyen ötletre, javaslatra lenne szükséged, amiről úgy gondolod a bemutatkozásomban található szakmai és tanulmányi hátterem alapján, hogy segíteni tudok neked, keress bizalommal! Egyeztetünk, megbeszéljük, hogy tudok-e neked segíteni. Legyen szó marketingről, brandépítésről vagy egy-egy speciális program, aplikáció kezeléséről, állok a rendelkezésedre!

Az egyéb tanácsadások ára: személyre szabott árajánlat alapján


Miért engem válassz?

Az általam kínált szolgáltatások és a képzések sok éves szakmai múltam és több éves átfogó, sokszínű tanulmányaim eredményeként születtek meg, ötvözve a vállalkozói létben szerzett személyes tapasztalataimmal.

Szolgáltatásaim és képzéseim segítenek neked is abban, hogy elindíthasd a saját vállalkozásodat és megvalósíthasd álmaidat!


Miért tőlem kérj segítséget az elinduláshoz?


Mert sokszínű tanulmányi hátterem és többéves szakmai tapasztalataim alapján és sikeres virtuális asszisztensi karrierrel személyes megéléseimre és hiteles, szakmai álláspontokra alapozva adom át neked a tudásom. Tőlem megkaphatod a sikeres vállalkozásindításhoz, a virtuális asszisztensi pályához, a passzív jövedelemforrások felépítéséhez, vagyis a sikerhez, anyagi biztonsághoz és bőség megtapasztalásához szükséges receptet. Voltam már titkárnő, ügyvezetői asszisztens, végeztem adminisztrációs feladatokat, voltam már diszpécser és kapcsolattartó, de dolgoztam PR, marketing és közösségi média koordinátori, majd menedzseri pozícióban is igen sokáig. Ezt követően a feladataim közé tartozott egy wordpress oldal kezelése, fejlesztésben való részvétel és tartalomkészítés, woocommerce rendelések kezelése, iktatása és összegzése, illetve ügyfélszolgálati e-mailek és telefonok kezelése, megválaszolása. Ezeken túl pedig gyakorlatot szereztem már grafikusi munkákban, sales és ingatlanközvetítői feladatokban is. És természetesen virtuális asszisztensként is megálltam a helyem, sőt vállalkozásomat közel önfenntartóvá alakítottam. Ezzel a sokszínű szakmai múlttal a hátam mögött hitelesen és kezdetifélelmeidet megértve, átérezve támogatlak az indulás és a fejlődés során, segítek neked is megélni az álmaidat!

A Virtuális asszisztensed alapítójaként elmondhatom magamról, hogy szakmai sikereimnek és ügyfélköröm megnövekedésének köszönhetően a vállalkozásom pár hónap után kiszervezett munkákra épült már. Azonban ahogy egyre többen érkeztek hozzám tanulni, egy kicsit háttérbe kellett szorítanom a virtuális asszisztenciát. Ma már virtuális személyi asszisztensi feladataim mellett oktató, tréner és mentor vagyok. Így lehetek én a te ideális oktatód és tanácsadód egy személyben.

Egy éve már, hogy a szakma következő generációját oktatom korábbi tanulmányaim, munkatapasztalataim és vállalkozói, virtuális asszisztensi ismereteim birtokában, hogy Ti is megvalósíthassátok álmaitok virtuális asszisztensi karrierjét!